Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /var/www/fs2/27/suomensu/public_html/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 0

Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_el(&$output, $comment, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/www/fs2/27/suomensu/public_html/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 0
Suomensuojelija · Blogi kirjasta. Blogi asiasta.

Blogi kirjasta. Blogi asiasta.

Tervetuloa. Tämä blogi käsittelee suomen kielen tulevaisuutta ja nykytilaa Tarkoituksena on käsitellä samoja teemoja kuin kirjassa Suomensuojelija. Ohjekirja kielen pelastamiseen (WSOY 2009). Pian lisää!

Tags: