Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /var/www/fs2/27/suomensu/public_html/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 0

Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_el(&$output, $comment, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/www/fs2/27/suomensu/public_html/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 0
Suomensuojelija · Kirja ilmestynyt, kirjamessuilla sunnuntaina!

Kirja ilmestynyt, kirjamessuilla sunnuntaina!

Nyt voin (vihdoin) ilokseni ilmoittaa, että tämän blogin kanssa samalla nimellä kulkeva kirja on ilmestynyt. Löytyy hyvinvarustelluista kirjakaupoista. Jos ei juuri tänään, niin ainakin hyvin pian. Tilausohjeet löytyvät myös tuosta sivupalkista.

Kirjan saa myös ainakin WSOY:n osastolta Helsingin kirjamessuilta. Olen samaisella osastolla itsekin selittämässä puhumassa kirjasta sunnuntaina klo 16. Tulkaa ihmeessä kuuntelemaan ja kommentoimaan. Ja tulkaa ajoissa, sillä minun jälkeeni puhuu Sofi Oksanen. Silloin voi olla ryntäystä…

Tags:

1 kommentti

  1. Jan Strandberg’s avatar

    Moi Lari,

    luin kirjastasi jo jokin aika sitten, hienoa! En ehtinyt kirjamessuille, mutta täytyypä tutustua siihen tilaisuuden tullen.

    Terv.
    Jan (opiskelutoveri, siulisti)

Comments are now closed.